C-LINE 10/20
                                                           Wersja „stołowa”

 C-LINE 10/20
                                          
Wersja na wysokiej podstawie

Użycie wielu różnorodnych przyrządów miksujących, które są bardzo łatwo demontowalne i wymienialne, gwarantuje stopniowe, łagodne i jednorodne mieszanie w zależności od pożądanych właściwości ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach

 

               

Dostępne panele sterowania: z zegarem czasu pracy i płynną regulacją prędkości  lub trzybiegowy

 

Dane techniczne

-

CL10

CL20

Pojemność kotła

litrów

10

20

Moc zainstalowana

Kw

0,55

0,75

Waga

Kg

100

105

Wysokość

mm

815

815

Szerokość

mm

450

450

Głębokość

mm

660

660

Napięcie zasilania

Volt

220/380

220/380

Napięcie sterowania

Volt

24

24

Prędkości silnika (obroty/min)

Rpm

100-415

100-415

Podnoszenie kotła ręczne

-

standard

Standard

W wyposażeniu: kocioł i 3 narzędzia

-

standard

Standard

Regulacja prędkości

-

standard

Standard

Opcjonalnie:                                                                 osprzęt redukujący pojemność kotła + 3 narzędzia

-

 

10

 
    

Kocioł: z dnem w kształcie owalnej misy wykonanany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Szybka i łatwa zmiana prędkości pracy mieszadła w trakcie pracy maszyny.  Zmiana prędkości odbywa się z poziomu cyfrowego panelu sterowania.

Większość stosowanych składników elektryki i elektroniki jest ogólnodostępne i można je nabyć w każdej części świata od lokalnych dostawców.

Atrakcyjna jest nie tylko cena urządzenia, ale również fakt, że ubijaczki planetarne serii C-line w trakcie eksploatacji praktycznie nie wymagają zabiegów konserwatorskich i serwisowych.

Uniwersalność, wszechstronność, różnorodność zastosowań ubijaczek serii C-line pozwala na zastosowanie ich zarówno w przemyśle piekarniczym, cukierniczym jak i ciastkarskim gdzie wymagana jest elastyczność i trwałość.

Ubijaczki planetarne serii C-line pozwalają na optymalne dopasowanie procesów wyrabiania ciasta poczynając od twardych-gęstych ciast

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.