TS50 |
TS120 / TS250 / TS300 |
Podgrzewana rura transportowa umożliwia transport czekolady do temperówki |
Czujnik poziomu czekolady |
Cechy wyróżniające: |
- pojemności zbiorników rozpuszczania czekolady – TS50=50kg, TS120=150kg, TS250=250kg, TS300=300kg - zbiorniki przeznaczone są do topienia i utrzymania w stanie płynnym dużych ilości czekolady, która później posłuży do zasilania temperówek czekolady lub oblewarek; - system mieszadeł pracujących wewnątrz zbiornika utrzymuje jednorodność czekolady; - aby zachować właściwości organoleptyczne czekolady w postaci niezmienionej, ogrzewanie zbiornika odbywa się poprzez płaszcz wodny, którego temperatura jest sterowana termoregulatorem; - zbiorniki mogą być wyposażone w system przekazywania czekolady do maszyn za pomocą pompy śrubowej i podgrzewanych płaszczem wodnym rur transportowych. |
Dane techniczne: |
Galeria zdjęć: