TEMPERÓWKI CZEKOLADY

 

   

T240

 

  DIVA8

 
  DIVA12

 
   

DIVA25

 

  DIVA25-2i

 
  T400

 
                          
T500

 
  T520

 
  T550

 

T600

 

T240 = 8kg

 

T240
wydajność 35kg/h

 

DIVA8 = 8kg

 

DIVA8
wydajność 50kg/h
wyjmowana śruba pompy

DIVA12 = 12kg

DIVA12
wydajność 60kg/h
wyjmowana śruba pompy

 

DIVA25 = 25kg

DIVA 25
wydajność 90kg/h
wyjmowana śruba pompy

 

DIVA25-2i = 25kg

DIVA25-2i
wydajność 90kg/h
wyjmowana śruba pompy
wzmocniona pompa

 

T400 = 25kg

T400
wydajność 90kg/h

 

T500 = 45kg

T500
wydajność 170kg/h

wyjmowana śruba pompy

 

T520 = 60kg

T520
wydajność 200kg/h
wyjmowana śruba pompy

 

 

 

 

T550 = 55kg

T550
wydajność 240kg/h
wyjmowana śruba pompy

 

 

T600 = 80kg

T600
wydajność 320kg/h
wyjmowana śruba pompy

 

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.