- tunele chłodzące wykonane są w sposób umożliwiający uzyskanie optymalnego suszenia dekorowanych czekoladą produktów;
- proces suszenia odbywa się chłodzonym powietrzem, którego temperatura sterowana jest za pomocą termoregulatorów
- wilgotność wewnątrz tunelu regulują odpowiednio dobrane agregaty chłodzenia;
- prędkość przesuwu taśmy jest regulowana w zakresie 0÷4 m/min;
- niezależnie regulowane agregaty chłodnicze umieszczone są co 6 metrów wzdłuż tunelu;
- dostępne są w długościach powierzchni chłodzenia: 8 - 10 - 12 – 14 – 16 – 18 - 20 metrów
Uwaga:
- tunele chłodnicze TR600-8 „w przyszłości” mogą być wydłużane co 2 metry do długości 12 metrów
- tunele chłodnicze TR600-14 „w przyszłości” mogą być wydłużane co 2 metry do długości 18 metrów
nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.
Więcej informacji znajduje się w naszej
Polityce cookies.