TR300

 

 

 Cechy wyróżniające:

- tunele chłodzące wykonane są  w sposób umożliwiający uzyskanie optymalnego suszenia dekorowanych czekoladą produktów.
- proces suszenia odbywa się chłodzonym powietrzem, którego temperatura sterowana jest za pomocą termoregulatorów.
- wilgotność wewnątrz tunelu regulują odpowiednio dobrane agregaty chłodzenia
- prędkość przesuwu taśmy jest regulowana w zakresie 0÷4 m/min
- niezależnie regulowane agregaty chłodnicze umieszczone są co 6 metrów wzdłuż tunelu
- dostępne są w długościach powierzchni chłodzenia: 4 – 6 – 8 – 10 - 12 metrów

 

 Dane techniczne:

 

 

 

 

 

Galeria zdjęć:

 


Zapytaj o tunele chłodnicze
Pola wymagane *

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.