Ubijaczki cukiernicze

 
Zdjęcie 1. Ubijaczki cukiernicze.
Zdjęcie 1. Ubijaczki cukiernicze.
Zdjęcie 2. Ubijaczki cukiernicze.
Zdjęcie 2. Ubijaczki cukiernicze.


 

Ubijaczki cukiernicze:  PL40, PL60, PL80, PL100
Należy zwrócić uwagę, ze wszystkie modele TEKNO zostały zaprojektowane do bezawaryjnej pracy w  ciężkich warunkach pracy ciągłej.

Atrakcyjna jest nie tylko cena urządzenia, ale również fakt, że ubijaczki planetarne serii TEKNO w trakcie eksploatacji praktycznie nie wymagają zabiegów konserwatorskich i serwisowych.

Uniwersalność, wszechstronność, różnorodność zastosowań ubijaczek serii TEKNO pozwala na zastosowanie ich zarówno w przemyśle piekarniczym jak i ciastkarskim gdzie wymagana jest elastyczność i trwałość. Ubijaczki serii TEKNO pozwalają na optymalne dopasowanie procesów wyrabiania ciasta poczynając od twardych-gęstych ciast cukierniczych i piekarniczych, aż po lekkie jak bita śmietana czy kremy.

Zróżnicowane elementy napędu wewnętrznego zostały zaprojektowane i skonstruowane z wyjątkowo twardych i unikatowych stopów stali nierdzewnej, a ponadto napędzające przekładnie zębate zostały wykonane ze stopów stali nierdzewnej, chromu i molibdenu i pracują zanurzone w oczyszczonym oleju aby zapewnić i wzmocnić obciążające i długotrwałe cykle pracy ciągłej. Dzięki szczególnemu naciskowi projektantów i konstruktorów na „hart ducha” ubijaczki serii TEKNO charakteryzują się wyjątkową solidnością i cichą pracą.  

Proszę zwrócić uwagę, że każdy z poniższych modeli ma inne parametry techniczne, wagę itp...

Ponieważ przeznaczone są do zupełnie odmiennych obciążeń pracy, więc i konstrukcyjnie muszą być zróżnicowane.

Umiejętność doboru doskonałej jakości materiałów oraz dbałość o szczegóły konstrukcji decyduje o niezawodności, trwałości, cichej i płynnej pracy.

 
 
Tabela 1. Dane techniczne,
Tabela 1. Dane techniczne
 


Zapytaj o Tekno Stamap
Pola wymagane *

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.