Dozownik

                       

R260-S
maszyna dozująco – nadziewająca, napełniająca


Maszyna R260-S jest przeznaczona do wypełnienia nadzieniami
rogalików, pączków, rożków z ciasta francuskiego itp.
Nadzienia mogą być produktami o półpłynnej konsystencji,
takich jak np.: kremy, dżemy, sosy.

Cechy:

 - standardowe wyposażenie obejmuje 4 dysze wtryskowe w tym jedna
z podwójną wylewką
 - wszystkie dysze wyposażone są w zawór blokujący wyciekanie
 - dawka dozowanego nadzienia - od 0ml do 96ml, regulowana mechanicznie lub inwerterem (wersje „INV”)
 - liczbę cykli dozowania -  regulowana elektronicznie za pomocą klawiatury
 - maszyna jest przystosowana do podłączenia termo-regulowanego płaszcza grzewczego zasobnika
 - zespół dozujący może być łatwo zdemontowany do szybkiego
i dokładnego czyszczenia

 

 

 OPCJE:

Podstawa jezdna do R260-S
– 2 kółka z hamulcami

 

 

 

Ogrzewanie zbiornika

 

 

Wąż o długości 1,5 metra.
Sterowanie dozowaniem za pomocą:
pedału, panelu sterowania lub przycisku w rączce

 

 Dane techniczne:

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.