T240 = 8kg T240 Temperówka czekolady pracująca w trybie ciągłym Cechy wyróżniające: 1. elektronicznie sterowany proces roztapiania i temperowania czekolady
2. stół wibracyjny - duży, wygodny w pracy 3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie - po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika roztapiania 5. wersja T240 REG - pompa czekolady wyposażona jest w płynną regulację prędkości wypływu czekolady 6. programowany start pracy |
panel sterowania | w zestawie podgrzewany stół roboczy dwie prędkości wibrowania |
Dane techniczne: |
OPCJE: systemy dozowania czekolady bezpośrednio w gniazda form |
Galeria zdjęć: