- tunele chłodzące wykonane są w sposób umożliwiający uzyskanie optymalnego suszenia dekorowanych czekoladą produktów;
- proces suszenia odbywa się chłodzonym powietrzem, którego temperatura sterowana jest za pomocą termoregulatorów;
- wilgotność wewnątrz tunelu regulują odpowiednio dobrane agregaty chłodzenia;
- prędkość przesuwu taśmy jest regulowana w TR400-4 i 6 = 0÷2,1 m/min, pozostałe tunele w zakresie = 0÷4 m/min;
- niezależnie regulowane agregaty chłodnicze umieszczone są co 6 metrów wzdłuż tunelu;
- dostępne są w długościach powierzchni chłodzenia: 6 – 8 – 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 metrów
Uwaga:
- tunele chłodnicze TR400-8 w przyszłości mogą być wydłużone o 2 metry do długości 12 metrów - tunele chłodnicze TR300-14 w przyszłości mogą być wydłużane co 2 metry do długości 18 metrów - tunele chłodnicze możemy wykonać w długościach niestandardowych – dopasowanych do pomieszczenia - tunele chłodnicze wykonujemy z kierunkiem pracy - od strony prawej do lewej lub odwrotnie
nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.
Więcej informacji znajduje się w naszej
Polityce cookies.