PIEC MODUŁOWY MODUS 4T

                                                                                                                                                                              

   Opcja z podstawą - na kółkach i z okapem

 

     

   Opcja z komorą fermentacji – na kółkach

 

Specyfikacja:

  1. Konfiguracja od 1 do 4 modułów wypiekowych. Drzwi komór wypiekowych wykonane ze szkła żaroodpornego, otwierane niezależnie dla każdej płyty wypiekowej.
  2. Niezależna regulacja temperatur wypieku w każdej komorze wypiekowej
  3. Regulacja temperatur „od góry” i „od dołu” w komorach wypiekowych
  4. Stabilne cieplnie płyty wypiekowe wykonane z ogniotrwałego cementu
  5. System cieplny: grzałki elektryczne
  6. Wysoka efektywność cieplna: konstrukcja grzałek elektrycznych oraz kanałów grzewczych pozwala na zminimalizowanie zużycia energii.
  7. System zaparowania: automatyczny, bardzo wydajny i skuteczny (opcja)

 

 1 moduł - komora wypiekowa

                            

                              

 

wym. wewnętrzne: A = 124cm, B = 85cm, H1 = 18cm/24cm
wym. zewnętrzne: C = 155cm, D = 133cm, H2 = 31cm/37cm

 
wym. wewnętrzne: A = 82cm, B = 125cm, H1 = 18cm/24cm
wym. zewnętrzne: C = 113cm, D = 173cm, H2 = 31cm/37cm

 

 

 

   Dostępne panele sterowania   

             
               

            elektromechaniczny
 
 

                        
               

              DIGITAL (standard)
                99 programów   

 

                  

                      dotykowy 7”
                    99 programów

 

   Wymiary dotyczące wysokości pieców w różnych konfiguracjach   

 

                                                       

 

 

                                                                

 

 

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.