DOBLE

Dostępne systemy produkcji:
- punktowe, punktowe z obrotem dysz
- długie, długie z obrotem dysz
- odcinane krótkie i odcinane długie
+ głowica dekorująco-nadziewająca

Dostępne systemy produkcji:
- dekorowane punktowe, dekorowane długie
- nadziewane punktowe, nadziewane długie,
- nadziewane punktowe z obrotem, nadziewane długie z obrotem

 

          

DOBLE
Uniwersalna maszyna do produkcji ciastek i wyrobów cukierniczych:
- kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
- również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
- blatów rolad biszkoptowych, mufinek, makaroników itp.

Specyfikacja techniczna:
- konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana INOX
- komputer 200 programów z dotykowym panelem sterującym 7"
- elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
- programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz blachami
- elektronicznie regulowana wysokość ciastek
- elektronicznie regulowana prędkość wyciskania ciasta
- płynna regulacja prędkości obrotowej dysz
- system ciastek odcinanych
- oprogramowanie do produkcji ciastek dekorowanych i nadziewanych
- praca z blachami o szerokości 400mm, 450mm i 600mm o długościach do 1000mm

DOBLE wykonując dekorowanie oraz nadziewanie zawsze  współpracuje z blachami o szerokości 600mm o dowolnej długości !!!

 

 

Panel sterowania Rysunek techniczny


 
               

 

Głowica wałki - najbardziej uniwersalna Pompa do ciast półpłynnych                System dekorowania               


 

Matryca obrotowa z systemem nadziewania



 


 

Matryce i dysze:

 


 

 

 

Możliwości produkcyjne:

 

 



 

Katalog MIMAC PL

Katalog MIMAC DOBLE
 
Napisz do nas, a pomożemy Ci dobrać urządzenie do Twoich potrzeb.

 



Zapytaj o MIMAC
Pola wymagane *

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.