TR600

 

 

 Cechy wyróżniające:


- tunele chłodzące wykonane są  w sposób umożliwiający uzyskanie optymalnego suszenia dekorowanych czekoladą produktów;
- proces suszenia odbywa się chłodzonym powietrzem, którego temperatura sterowana jest za pomocą termoregulatorów
- wilgotność wewnątrz tunelu regulują odpowiednio dobrane agregaty chłodzenia;
- prędkość przesuwu taśmy jest regulowana w zakresie 0÷4 m/min;
- niezależnie regulowane agregaty chłodnicze umieszczone są co 6 metrów wzdłuż tunelu;
- dostępne są w długościach powierzchni chłodzenia: 8 - 10 - 12 – 14 – 16 – 18 - 20 metrów

Uwaga:

- tunele chłodnicze TR600-8 „w przyszłości” mogą być wydłużane co 2 metry do długości 12 metrów
- tunele chłodnicze TR600-14 „w przyszłości” mogą być wydłużane co 2 metry do długości 18 metrów

 

 Dane techniczne:

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.