• TS50=50kg

    TS50 – zbiorniki przeznaczone są do topienia i utrzymania w stanie płynnym dużych ilości czekolady lub polewy, które później posłużą do zasilania temperówek czekolady lub oblewarek.
    System mieszadeł pracujących wewnątrz zbiornika utrzymuje jednorodność czekolady lub polewy.
    Aby zachować właściwości organoleptyczne czekolady lub polewy w postaci niezmienionej, ogrzewanie zbiornika odbywa się poprzez płaszcz wodny, którego temperatura jest sterowana termoregulatorem.
    Zbiorniki mogą być wyposażone w system przekazywania czekolady lub polewy do maszyn – za pomocą pompy śrubowej i podgrzewanych płaszczem wodnym rur transportowych.
    System pracy nocnej – energooszczędny i bezpieczny system utrzymania płynności czekolady lub polewy
    Zbiorniki są przystosowane do automatycznego uzupełniania czekolady w temperówkach GAMI
    umożliwia pracę ciągłą z temperowaną czekoladą

  • TS100-TS150=100kg-150kg

    TS100-TS150 – zbiorniki przeznaczone są do topienia i utrzymania w stanie płynnym dużych ilości czekolady lub polewy, które później posłużą do zasilania temperówek czekolady lub oblewarek.
    System mieszadeł pracujących wewnątrz zbiornika utrzymuje jednorodność czekolady lub polewy.
    Aby zachować właściwości organoleptyczne czekolady lub polewy w postaci niezmienionej, ogrzewanie zbiornika odbywa się poprzez płaszcz wodny, którego temperatura jest sterowana termoregulatorem.
    Zbiorniki mogą być wyposażone w system przekazywania czekolady lub polewy do maszyn – za pomocą pompy śrubowej i podgrzewanych płaszczem wodnym rur transportowych.
    System pracy nocnej – energooszczędny i bezpieczny system utrzymania płynności czekolady lub polewy
    Zbiorniki są przystosowane do automatycznego uzupełniania czekolady w temperówkach GAMI
    umożliwia pracę ciągłą z temperowaną czekoladą

  • TS250-TS300=250kg-300kg

    TS250-TS300 – zbiorniki przeznaczone są do topienia i utrzymania w stanie płynnym dużych ilości czekolady lub polewy, które później posłużą do zasilania temperówek czekolady lub oblewarek.
    System mieszadeł pracujących wewnątrz zbiornika utrzymuje jednorodność czekolady lub polewy.
    Aby zachować właściwości organoleptyczne czekolady lub polewy w postaci niezmienionej, ogrzewanie zbiornika odbywa się poprzez płaszcz wodny, którego temperatura jest sterowana termoregulatorem.
    Zbiorniki mogą być wyposażone w system przekazywania czekolady lub polewy do maszyn – za pomocą pompy śrubowej i podgrzewanych płaszczem wodnym rur transportowych.
    System pracy nocnej – energooszczędny i bezpieczny system utrzymania płynności czekolady lub polewy
    Zbiorniki są przystosowane do automatycznego uzupełniania czekolady w temperówkach GAMI
    umożliwia pracę ciągłą z temperowaną czekoladą