Wyświetlanie wszystkich wyników: 10Posortowane według najnowszych
-

temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny w trakcie zmiany gatunku czekolady
1. stół wibracyjny– w zestawie
2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

Diva12 = 12kg zbiornik
temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NRD12 o szerokości 200mm
Łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady
1. stół wibracyjny– w zestawie
2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w systemzabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

Diva25 = 25kg zbiornik
temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm
łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady
1. stół wibracyjny– w zestawie
2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

Diva25-2i = 25kg zbiornik
wzmocnione systemy mieszadła i pompy śrubowej
przygotowana do pracy z bardzo gęstymi czekoladami, np. z dodatkami owoców liofilizowanych
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
przygotowana do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm
wyjmowana śruba pompy
– ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny w trakcie zmiany gatunku czekolady
– do pracy z bardzo gęstymi czekoladami – wzmocnione systemy mieszadła i pompy śrubowej
- stół wibracyjny– w zestawie
- perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
- pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w systemzabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
- system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
- dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm
łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady
1. stół wibracyjny– w zestawie
2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm
łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady
1. stół wibracyjny– w zestawie
2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
– w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
-

-

-

-
