• DIVA 8 = 8kg zbiornik

    temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady

    łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
    ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny w trakcie zmiany gatunku czekolady

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
    – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne

  • DIVA 12 = 12kg zbiornik

    Diva12 = 12kg zbiornik
    temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NRD12 o szerokości 200mm

    Łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
    ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w systemzabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
    – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne

     

  • DIVA 25 = 25kg zbiornik

    Diva25 = 25kg zbiornik
    temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm

    łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
    ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
    – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne

  • DIVA 25 – 2i = 25kg zbiornik

    Diva25-2i = 25kg zbiornik
    wzmocnione systemy mieszadła i pompy śrubowej
    przygotowana do pracy z bardzo gęstymi czekoladami, np. z dodatkami owoców liofilizowanych
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    przygotowana do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm

    wyjmowana śruba pompy
    – ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny w trakcie zmiany gatunku czekolady
    – do pracy z bardzo gęstymi czekoladami – wzmocnione systemy mieszadła i pompy śrubowej

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w systemzabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
      – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne
  • T 500 = 45kg zbiornik

    temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm

    łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
    ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
    – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne

  • T 520 = 60kg zbiornik

    temperówki czekolady pracujące w trybie ciągłym
    perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    przygotowane do współpracy z systemami dekorowania NR400S lub tunelem chłodniczym TR300 o szerokości 300mm

    łatwo i szybko wyjmowana śruba pompy
    ułatwia i przyspiesza czyszczenie maszyny np. w trakcie zmiany gatunku czekolady

    1. stół wibracyjny– w zestawie
    2. perfekcyjna stabilność procesu temperowania czekolady
    3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
    4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie– po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika
    5. dozowanie programowane– do 9 razy z regulacją czasową co 0,1 sekundy
    – w połączeniu z płynną regulacją prędkości pracy pompy śrubowej dozowanie jest dokładne i powtarzalne

  • T 550 = 55kg zbiornik

  • T 600 = 80kg zbiornik

  • T 240 = 8kg zbiornik

  • T 400 = 25kg zbiornik