• NRD12

    NRD12– stół roboczy oblewania i dekorowania wyrobów cukierniczych typu:
    – kostka piernikowa, ciastka kruche, biszkoptowe, kokosanki itp.
    – ciasta różne typu pierniki, makowce, serniki itp. – podzielone na porcje lub w dużych blokach
    200mm – szerokość robocza
    Całą procedurę dekorowania może wykonywać tylko jeden operator.
    Stół roboczy podzielony jest na trzy sekcje:
    Sekcja siatki załadowczej jest „sucha” i służy do układania produktów w odpowiednim pozycjonowaniu
    – sekcję siatki załadowczej można zatrzymać np. podczas układania produktów – ruch można wznowić naciskając dżwignię sprzęgła
    Sekcja siatki roboczej jest w całości przeznaczona do pracy w czekoladzie
    – pełne oblewanie produktów (opcjonalnie może być wyposażona w wymienne systemy dekorowania np., częściowego oblewania lub podlewania tylko spodów np. z paskami na górze)
    – system otrząsania produktów – z regulacją skoku
    – system zdmuchiwania nadmiaru czekolady – z płynną regulacją siły nadmuchu
    – regulacja wysokości siatki przy wejściu na sekcję odbiorczą z papierem parafinowanym
    – wałeczek zgarniający „ogonki” – z płynną regulacją prędkości obrotowej i zmiennym kierunkiem obrotów
    Sekcja odbiorcza na papier parafinowany.
    Łatwość czyszczenia lub mycia:
    – po odłączeniu od sekcji odbiorczej – całą ramę z sekcją załadowczą i roboczą można umyć pod bieżącą wodą lub nawet umyć w zmywarce

  • NR400S-30

    NR400S-30 – stół roboczy oblewania i dekorowania wyrobów cukierniczych typu:
    – kostka piernikowa, ciastka kruche, biszkoptowe, kokosanki itp.
    – ciasta różne typu pierniki, makowce, serniki itp. – podzielone na porcje lub w dużych blokach
    300mm – szerokość robocza
    Całą procedurę dekorowania może wykonywać tylko jeden operator.
    Stół roboczy podzielony jest na trzy sekcje:
    Sekcja siatki załadowczej jest „sucha” i służy do układania produktów w odpowiednim pozycjonowaniu
    – sekcję siatki załadowczej można zatrzymać np. podczas układania produktów – ruch można wznowić naciskając dżwignię sprzęgła
    Sekcja siatki roboczej jest w całości przeznaczona do pracy w czekoladzie
    – pełne oblewanie produktów (opcjonalnie może być wyposażona w wymienne systemy dekorowania np., częściowego oblewania lub podlewania tylko spodów np. z paskami na górze)
    – system otrząsania produktów – z regulacją skoku
    – system zdmuchiwania nadmiaru czekolady – z płynną regulacją siły nadmuchu
    – regulacja wysokości siatki przy wejściu na sekcję odbiorczą z papierem parafinowanym
    – wałeczek zgarniający „ogonki” – z płynną regulacją prędkości obrotowej i zmiennym kierunkiem obrotów
    Sekcja odbiorcza na papier parafinowany.
    Łatwość czyszczenia lub mycia:
    – po odłączeniu od sekcji odbiorczej – całą ramę z sekcją załadowczą i roboczą można umyć pod bieżącą wodą lub nawet umyć w zmywarce