• seria „C-Line2” 10 i 20

    C-line2 – do standardowej produkcji
    CL2-10 i CL2-20
    – wersje stołowe
    – wersje na podstawie
    – narzędzia: rózga, liść, spirala

    W zależności od pożądanych właściwości – łagodne i jednorodne mieszanie lub ubijanie ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach.
    – konstrukcja stabilna i ciężka
    – sterowanie z płynną regulacją prędkości i zegarem czasu pracy
    – precyzyjne dopasowanie narzędzi do kształtu kociołków
    – CL-20 z możliwością redukcji do 10 litrów

  • seria „C-LINE 2” 40, 60 i 80

    C-line2 – do standardowej produkcji
    CL2-40 CL2-60 CL2-80
    – wersje na podstawie
    – narzędzia: rózga, liść, spirala

    W zależności od pożądanych właściwości – łagodne i jednorodne mieszanie lub ubijanie ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach.

    – konstrukcja stabilna i ciężka
    – sterowanie z płynną regulacją prędkości i zegarem czasu pracy
    – precyzyjne dopasowanie narzędzi do kształtu kociołków
    – CL2-40 z możliwością redukcji do 20 litrów
    – CL2-60 z możliwością redukcji do 40 litrów
    – CL2-80 z możliwością redukcji do 60 litrów i do 40 litrów
    – zgarniacz ze ścian kociołka – opcjonalnie dostępny

  • TEKNO2 40-60

    TEKNO2 – do ciężkiej pracy
    TK2-40 TK2-60
    – wersje na podstawie
    – narzędzia: rózga, liść, spirala

    W zależności od pożądanych właściwości – łagodne i jednorodne mieszanie lub ubijanie ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach.

    – konstrukcja stabilna i ciężka
    – sterowanie z płynną regulacją prędkości i zegarem czasu pracy
    – precyzyjne dopasowanie narzędzi do kształtu kociołków
    – TK2-40 z możliwością redukcji do 20 litrów
    – TK2-60 z możliwością redukcji do 40 litrów
    – zgarniacz ze ścian kociołka – opcjonalnie dostępny

  • TEKNO2 80-100-120

    TEKNO2 – do ciężkiej pracy
    TK2-80 TK2-100 TK2-120
    – wersje na podstawie
    – narzędzia: rózga, liść, spirala

    W zależności od pożądanych właściwości – łagodne i jednorodne mieszanie lub ubijanie ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach.

    – konstrukcja stabilna i ciężka
    – sterowanie z płynną regulacją prędkości i zegarem czasu pracy
    – hydrauliczny system podnoszenia kociołków
    – precyzyjne dopasowanie narzędzi do kształtu kociołków
    – TK2-80 z możliwością redukcji do 60 litrów
    – TK2-100 z możliwością redukcji do 80 litrów
    – TK2-120 z możliwością redukcji do 80 litrów
    – zgarniacz ze ścian kociołka – opcjonalnie dostępny

  • TEKNO2 160-200

    TEKNO – do ciężkiej pracy TK-160 TK-200 – wersje na podstawie – narzędzia: rózga, liść (spirala opcjonalnie dostępna) W zależności od pożądanych właściwości – łagodne i jednorodne mieszanie lub ubijanie ciast, śmietany, kremów o zróżnicowanych konsystencjach. – konstrukcja stabilna i ciężka – sterowanie programowalnym panelem dotykowym – hydrauliczny system podnoszenia kociołków – precyzyjne dopasowanie narzędzi…