• BABYDROP Easy

    https://youtu.be/Me713e95bQg

    Babydrop Easy – najmniejsze z wszechstronnych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    macarons – „makaroniki”

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • BABYDROP TWIST

    https://youtu.be/sKNyYywSfZc

    Babydrop Twist – najmniejsze z wszechstronnych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • BABYDROP MAXX

    https://youtu.be/fWn5tDltVgk

    Babydrop Maxx – najmniejsza z najwszechstronniejszych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    + system ciastek odcinanych z płynną regulacją prędkości pracy

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz
    + system odcinania – do produkcji ciastek typu np. „brydżowe” lub inne kształty – najbardziej zbliżone do ciastek wałkowanych i „ręcznie wycinanych”
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego – z możliwością regulowania grubości ciasta

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • Suprema Easy

    https://youtu.be/ubUwIsu80Qk

    SUPREMA Easy – średniej wielkości z wszechstronnych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    macarons – „makaroniki”

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • Suprema Twist

    https://youtu.be/198W_hY4AIw

    SUPREMA Twist – średniej wielkości z wszechstronnych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • Suprema Maxx

    https://youtu.be/wUprPj6E7hU

    SUPREMA Maxx – średnia z najwszechstronniejszych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    + system ciastek odcinanych z płynną regulacją prędkości pracy
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz
    + system odcinania – do produkcji ciastek typu np. „brydżowe” lub inne kształty – najbardziej zbliżone do ciastek wałkowanych i „ręcznie wycinanych”
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego – z możliwością regulowania grubości ciasta

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • Suprema Maxx Evo

    https://youtu.be/7XNj15q5TpA

    SUPREMA Maxx EVO – średnia z najwszechstronniejszych maszyn typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    – prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    – system ciastek odcinanych z płynną regulacją prędkości pracy
    – SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka
    – EVO – dwukierunkowy system obrotu dysz z elektroniczną kontrolą położenia

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz
    + system odcinania – do produkcji ciastek typu np. „brydżowe” lub inne kształty – najbardziej zbliżone do ciastek wałkowanych i „ręcznie wycinanych”
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego – z możliwością regulowania grubości ciasta
    + EVO – dwukierunkowy system obrotu dysz z elektroniczną kontrolą położenia

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm

  • Eurodrop Twist

    https://youtu.be/Jyl1EetvU5s

    EURODROP Twist – wszechstronne maszyny typu „drop”
    – maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana manualnie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    macarons – „makaroniki”
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm i 600x800mm

  • Eurodrop Maxx

    https://youtu.be/Qjcemu4Hxl0

    EURODROP Maxx – najwszechstronniejsze maszyny typu „drop”
    + z wyposażeniem w system obrotu dysz
    + z wyposażeniem w system odcinania
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego
    – maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    macarons – „makaroniki”
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz
    + system odcinania – do produkcji ciastek typu np. „brydżowe” lub inne kształty – najbardziej zbliżone do ciastek wałkowanych i „ręcznie wycinanych”
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego – z możliwością regulowania grubości ciasta

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm i 600x800mm

  • Maxidrop Twist

    https://youtu.be/198W_hY4AIw

    MAXIDROP Twist – wszechstronne maszyny typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm i 600x800mm

  • Maxidrop Maxx

    MAXIDROP Twist – wszechstronne maszyny typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – wysokość ciastek regulowana elektronicznie – odległość dysze-taca
    – prędkość wałków wyciskania ciasta regulowana elektronicznie
    + prędkość obrotowa dysz regulowana elektronicznie
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka

    Do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm i 600x800mm

  • Maxidrop Maxx Evo

    https://youtu.be/JhvD01LFdpc

    MAXIDROP Maxx EVO – najwszechstronniejsze maszyny typu „drop”
    – w pełni automatyczne maszyny do produkcji cukierniczej np. ciastek itp.
    – elektronicznie regulowana wysokość ciastek – odległość dysze-taca
    – elektronicznie regulowana prędkość wałków wyciskania ciasta
    + płynna regulacja prędkości obrotowej dysz
    + płynna regulacja prędkości pracy systemu ciastek odcinanych
    + SI – system produkcji ciastek „piętrowych” – programowane opuszczanie stołu w trakcie produkcji ciastka
    + EVO – dwukierunkowy system obrotu dysz z elektroniczną kontrolą położenia

    W zupełności wystarczające do produkcji cukierniczej z wielu rodzajów ciast:
    kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, kokosowych, parzonych, bezowych itp.
    również z bakaliami, kawałkami orzechów, migdałów, czekolady itp.
    blatów z ciast biszkoptowych, mufinek itp.,
    + system obrotu dysz – przydatne w ciastkach utrzymujących kształt „po piecu” – można zaprogramować ciekawe kształty z obrotem dysz
    + system odcinania – do produkcji ciastek typu np. „brydżowe” lub inne kształty – najbardziej zbliżone do ciastek wałkowanych i „ręcznie wycinanych”
    + z możliwością produkcji blatów z ciasta kruchego – z możliwością regulowania grubości ciasta

    Specyfikacja techniczna:
    – konstrukcja na podstawie jezdnej, wykonana ze stali i anodowanego aluminium obudowana stalą INOX
    – sterowanie PLC – 200 programów
    – kolorowy, dotykowy panel sterujący 7″
    – elektroniczny pomiar przesuwu taśm i automatyczny start
    – programowany ruch stołu góra-dół pomiędzy rzędami oraz tacami
    – praca z tacami 400x600mm i 600x800mm

  • DOBLE

    https://youtu.be/MQntxw2ppvs

    ciastka dekorowane, nadziewane

  • GEMINI

    ciastka dwukolorowe