DRAŻECIARKA BA15F-S

 

                              
BA15 - DRAŻECIARKI
maszyny do obtaczania produktów czekoladą
lub bazą cukrową
Produkty: orzechy, migdały, owoce, ryż „dmuchany”,
groszek ptysiowy itp
.

 

DRAŻECIARKA BA15-FR Automatic

 

             

DRAŻECIARKA BA15-FR  Automatic
PLC - kolorowy panel dotykowy
 
Wysoka uniwersalność, elastyczność i zautomatyzowanie
procesów pracy pozwala na wykonywanie
doskonałych drażetek
bez konieczności ciągłego nadzoru pracowników.

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.