DIVA25 = 25kg

DIVA25 z wyjmowaną śrubą

Temperówka czekolady pracujacaw trybie ciągłym
Stabilizacja procesu temperowania trwa około 15 minut

 

TV400 w zestawie, 2 prędkości wibrowania,
podgrzewany

 

Cechy wyróżniające:
1. elektronicznie sterowany proces rozpuszczania i temperowania czekolady
2. stół wibracyjny do pralinek - w zestawie
3. pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zastygnięciem czekolady w pompie. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
4. system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie - po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika rozpuszczania

 

 MOŻLIWOŚCI ROZSZERZANIA PRODUKCJI

 

NR400S (250 lub 300mm)-
stół roboczy dekorowania
z odbiorem na papier woskowany

DSR400 oblewanie spodów ciastek

DR400 pełne oblanie

DEC250 dekorowanie ZigZag-
płynna regulacja prędkości pracy

DOS-ST/T400 system precyzyjnego dozowania czekolady
bezpośrednio w gniazda form

odłączana część robocza


CR24T stół roboczy z taśmą siatkową
i wałeczkiem ocinającym ogonki (szerokość 300mm)

TR300 - tunel chłodniczy,
dostępne długości powierzchni chłodzenia
w metrach: 4, 6, 8, 10, 12

 

Dane techniczne:

 

Model

pojemność

wydajność

zasilanie

moc

waga

wymiary cm

DIVA25

25 kg

90 kg/h

230/400 V 50Hz

2,8 kW

175 kg

51 x 76 x 156h

NR400S

-

-

230/400 V 50Hz

0,08 kW

60 kg

robocze = 172 x 45 x 106h

spoczynkowe =
45 x 45 x 178h

 

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.